söndag 17 april 2016

LCHF - frukostfralla på 3 min

Den här mackan brukar jag slänga ihop till frukost. 
Mättande och ett gott alternativ till en vanlig smörgås.

För ibland saknar jag faktiskt att äta bröd.
En riktigt god fralla som bara smälter i munnen, 
mmmmm...det var länge sedan!

Men som sagt det här funkar bra det med!
Och om man vill går det bra att rosta också, då blir det ännu godare.


Inte världens vackraste bröd kanske, för det bakas i mikron och då får den inte den här härliga gyllene färgen som  man får på bröd som bakats i ugnen.

Recept:
Smält ca 1 msk smör i en liten burk i mikron.
När det svalnat lite så blandar du i 
1 ägg, 2 msk mandelmjöl, 1 msk solrosfrön, 2 msk linfrön
1/2 tsk bakpulver och lite salt.
Sätt in den i mikron och kör på full effekt i ca 1,40 min.
Ta ut och dela den i två bitar.

KLART!


Sedan är det bara att njuta av två LCHF- mackor med valfritt pålägg.

En sån här del med majonnäs och ägg står man sig länge på!

Ha det bra

L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar